0%
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Vragenlijstonderzoek Yvonne Poel

Faculteit Sociale Wetenschappen

Beste lezer,

 

Hierbij nodig ik u uit om mee te doen met een vragenlijstonderzoek naar het belang van flexibiliteit voor welbevinden en lichamelijke klachten. Dit is mijn afstudeeronderzoek bij de Universiteit Utrecht.  Ik voer het onderzoek uit met Tim Koppert, professor Rinie Geenen, Dr. Sibe Doosje en studenten van de Universiteit Utrecht. Iedere volwassene kan aan het onderzoek meedoen. Het invullen van mijn vragenlijsten duurt ongeveer 20 minuten, afhankelijk van de snelheid waarmee u werkt. Vrij vooraan zit een behoorlijk lange vragenlijst (de fit-60). Dit is niet alleen de langste vragenlijst, het is ook de lastigste vragenlijst om in te vullen. Hopelijk gaat u toch gewoon door met invullen. Daarna volgen vragenlijsten die makkelijker zijn in te vullen. 

Het eerste deel van de enquête bevat mijn vragenlijsten en eindigt met de vraag of u verder wilt deelnemen door ook het vragenlijstenonderzoek van een andere student in te vullen. Ook het invullen van die vragenlijsten zal ongeveer 20 minuten duren. Uw gegevens worden vertrouwelijk verwerkt. Er wordt geen naam gekoppeld aan de resultaten. U kunt informatie over dit onderzoek inwinnen bij Tim Koppert: T.Y.Koppert@fsw.leidenuniv.nl. Om te kunnen deelnemen aan het onderzoek is het wettelijk verplicht dat u eerst toestemming geeft. Dat doet u op de volgende pagina. Ik hoop zeer dat u het onderzoek wilt afmaken en dank u bij voorbaat.

 

Met vriendelijke groet,

 

Yvonne Poel

 

Mede namens Tim Koppert, MSc., prof. dr. Rinie Geenen, dr. Sibe Doosje, Regina Pilz, Maaike Meerveld, Daniela del Carpio, Giorgos Zachariadis