0%
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Survey Coronavirus

Faculteit Sociale Wetenschappen

Beste lezer,

 

Welkom bij de online vragenlijst over het Coronavirus (COVID-19).

 

Dit onderzoek wordt uitgevoerd door de afdeling Klinische Psychologie van de Universiteit Utrecht en staat onder leiding van Rinie Geenen (Universiteit Utrecht) en Tim Koppert (Universiteit Leiden). Het invullen van deze vragenlijst kost gemiddeld ongeveer 30 minuten. Het onderzoek is goedgekeurd door de Ethische Commissie van de Faculteit Sociale- en Gedragswetenschappen van de Universiteit Utrecht. Het doel van dit onderzoek is om te zien hoe mensen reageren op de uitbraak van het Coronavirus en hoe het hen psychologisch beïnvloedt. Wij verzoeken u om enkele vragen te beantwoorden over uzelf en hoe het virus uw situatie beïnvloedt. Ook vragen wij u om twee vragenlijsten in te vullen.

Deelname aan dit onderzoek is volledig vrijwillig en kan op ieder moment stopgezet worden. Alle antwoorden worden in een beveiligde omgeving opgeslagen. De antwoorden kunnen niet naar personen herleid worden. Het onderzoek is anoniem. 

 

Mocht u aanvullende vragen hebben over het onderzoek, dan kunt u mailen naar Tim Koppert: T.Y.Koppert@fsw.leidenuniv.nl.

 

Op de volgende pagina kunt u aangeven of u akkoord gaat met de voorwaarden van het onderzoek. 

 

Met vriendelijke groeten,

 

Tim Koppert, MSc. & Prof. dr. Rinie Geenen